Ons à la carte Restaurant 28Dining!

Ons à la carte Restaurant 28Dining! - 28Dining

Directie en medewerkers heten u van harte welkom!

Ons nieuwe kinderspeelhoekje!

Private Dining

Welkom

Diner

Ons nieuwe à la carte restaurant 28Dining is geopend! Van der Valk Hotel Assen is de afgelopen jaren flink vernieuwd, nu is het hart van het bedrijf aan de beurt: de keuken. Van 9 april t/m 27 juni 2018 wordt onze keuken volledig gerenoveerd. De nieuwe keuken wordt voorzien van de modernste apparatuur en technieken, zodat wij onze gasten nog beter kunnen bedienen in de toekomst. Hotel Assen is onderscheiden met een Gouden Green key, met een nieuwe keuken die volledig op elektra draait i.p.v. gas, zijn wij minder belastend voor het milieu en omgeving. Tijdens de periode van renovatie kunnen wij geen à la carte serveren, maar presenteren wij een buffet. U bent dagelijks welkom in 28Kitchen voor het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Tevens bieden wij een kleine menukaart aan in onze 28Hotelbar. In het weekend bieden wij het Live Cooking Buffet en de Brunch aan zoals u van ons bent gewend.

U bent van harte welkom! 

De keukenbrigade verzorgt dagelijks uw lunch en diner onder leiding van chef-kok Henk Wieringa. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden, pure producten en veelal groenten uit eigen moestuin. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor heerlijke seizoensspecialiteiten: Hollandse Nieuwe, asperges, een mosselpannetje of een overheerlijke hazenpeper. 

Vegetariërs kunnen prima bij ons terecht en onze keuken houdt rekening met allerhande dieetwensen.

Ook op warme zomerse dagen kunt u terecht bij 28Dining. Een airconditioning biedt binnen namelijk de nodige verkoeling en als u liever buiten zit, kan dat op ons gezellige terras.

Voor de kinderen zijn er diverse kindermenu’s en kunnen zij zich vermaken in het kinderspeelhoekje. Daarnaast krijgen alle kinderen een kleurplaat en kleurtjes en kunnen ze door deze in te leveren bij de receptie leuke prijzen winnen.

28Dining is rolstoeltoegangelijk.

Bekijk snel onze menukaart!

Onze keuken is geopend van 11.00 - 23.00 uur. 

 

Wij maken gebruik van cookies.