Van der Valk Hotel Assen is zeer gunstig en centraal gelegen in Drenthe aan de  A28. De parkeerplaats zorgt voor voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dichtbij het hotel kunt parkeren.

Per auto:

Vanuit Groningen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Neem de rotonde aan het eind van de afrit voor driekwart. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan zo het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.

Vanuit Hoogeveen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Sla aan het eind van de afrit linksaf. Dan rijdt u onder het viaduct door. Sorteer bij het eerstvolgende verkeerslicht links voor. U rijdt het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.

Openbaar vervoer:

Het dichtsbijzijnde NS station is: Assen. Vanaf station Assen raden wij u aan een taxi te nemen. Het telefoonnummer van Taxi Dorenbos is: 0592-615000.
Ook kunt u buslijn 14, 20, 84, of 115 nemen, deze stoppen op vijf minuten loopafstand van het hotel bij de bushalte aan de Balkenweg. Voor de meest recente informatie over buslijnen en -tijden, kunt u contact opnemen met de receptie.

Luchthaven:

Op 19 km afstand van ons hotel (15 autominuten) ligt Groningen Airport Eelde. 
Route
Wij maken gebruik van cookies.